Pletitsa

Pletitsa Изображение

Кои са хората зад Плетица?

"... намигвайки към сериозното в дните ни, с шареност и щипка красива лудост!"

Това са думите на Ивелина, основател на бранда. Тя и хората, които стоят зад Плетица, искат да дадат възможност на средностатистическия българин да се запознае малко по-добре със света на хендмейд продуктите.

Дали ще е за случаите, когато трябва да измислите оригинален и добре изглеждащ подарък за Ваш близък за кратък период от време, или пък искате да украсите в дома си с или без повод без да се налага да ходите по молове и базари – това са все случаи, при които доказваме нашата надежност пред хората, които ценят творенето.
Това са важните за нас хора.

Категории
Производители
Ценови диапазон

Pletitsa

Кои са хората зад Плетица? "... намигвайки към сериозното в дните ни, с шареност и щипка красива лудост!" Това са думите на Ивелина, основател на бранда. Тя и хората, които стоят зад Плетица, искат да дадат възможност на средностатистическия българин да се запознае малко по-добре със света на хендмейд продуктите. Дали ще е за случаите, когато трябва да измислите оригинален и добре изглеждащ подарък за Ваш близък за кратък период от време, или пък искате да украсите в дома си с или без повод без да се налага да ходите по молове и базари – това са все случаи, при които доказваме нашата надежност пред хората, които ценят творенето. Това са важните за нас хора.
Сравнение на продукти