Pletitsa

Pletitsa Изображение

Кои са хората зад Плетица?

"... намигвайки към сериозното в дните ни, с шареност и щипка красива лудост!"

Това са думите на Ивелина, основател на бранда. Тя и хората, които стоят зад Плетица, искат да дадат възможност на средностатистическия българин да се запознае малко по-добре със света на хендмейд продуктите.

Дали ще е за случаите, когато трябва да измислите оригинален и добре изглеждащ подарък за Ваш близък за кратък период от време, или пък искате да украсите в дома си с или без повод без да се налага да ходите по молове и базари – това са все случаи, при които доказваме нашата надежност пред хората, които ценят творенето.
Това са важните за нас хора.

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Pletitsa

Кои са хората зад Плетица? "... намигвайки към сериозното в дните ни, с шареност и щипка красива лудост!" Това са думите на Ивелина, основател на бранда. Тя и хората, които стоят зад Плетица, искат да дадат възможност на средностатистическия българин да се запознае малко по-добре със света на хендмейд продуктите. Дали ще е за случаите, когато трябва да измислите оригинален и добре изглеждащ подарък за Ваш близък за кратък период от време, или пък искате да украсите в дома си с или без повод без да се налага да ходите по молове и базари – това са все случаи, при които доказваме нашата надежност пред хората, които ценят творенето. Това са важните за нас хора.
Сравнение на продукти