Арт Мегдан

Арт Мегдан Изображение

Ние от онлайн магазин Арт Мегдан и сме официални представители на „Творителница за играчки”.

„Творителница за играчки” се намира в с. Могилица, град Смолян . Нейн основател е Димитър Митков.

Малък екип от специалисти изработва дървени детски играчки по свой авторски дизайн. 

Дървените играчки имат всички необходими ертификати за качество от България и Европейския съюз. Използваните материали са одобрени от всички необходими институции. Играчките се изработват от висококачествен дървен материал, като не се използват забранени и вредни лепила и други съставки.

Дървените детски играчки от „Творителница за играчки” са изключително устойчиви на удари, тъй като не са сглобени от шперплат и слепващи агенти, а са изработени от масивен дървен материал (орех, акация, череша, дъб). Боите, които се използват за ръчното рисуване при някои играчки, са напълно безопасни и одобрени от институциите в България и Европейския съюз.

Освен класически детски играчки, ние предлагаме и образователни детски игри, както и Монтесори детски играчки, които са изключително подходящи за малки и големи деца, предучилищна възраст, както и начални класове. Целият процес по създаване на детските играчки протича в България – купува се изключително висококачествен масивен дървен материал, след което е обработва, а накрая талантиливи български дизайнери и майстори създават детските играчки с много любов.

Производители
Ценови диапазон

Арт Мегдан

Ние от онлайн магазин Арт Мегдан и сме официални представители на „Творителница за играчки”. „Творителница за играчки” се намира в с. Могилица, град Смолян . Нейн основател е Димитър Митков. Малък екип от специалисти изработва дървени детски играчки по свой авторски дизайн.  Дървените играчки имат всички необходими ертификати за качество от България и Европейския съюз. Използваните материали са одобрени от всички необходими институции. Играчките се изработват от висококачествен дървен материал, като не се използват забранени и вредни лепила и други съставки. Дървените детски играчки от „Творителница за играчки” са изключително устойчиви на удари, тъй като не са сглобени от шперплат и слепващи агенти, а са изработени от масивен дървен материал (орех, акация, череша, дъб). Боите, които се използват за ръчното рисуване при някои играчки, са напълно безопасни и одобрени от институциите в България и Европейския съюз. Освен класически детски играчки, ние предлагаме и образователни детски игри, както и Монтесори детски играчки, които са изключително подходящи за малки и големи деца, предучилищна възраст, както и начални класове. Целият процес по създаване на детските играчки протича в България – купува се изключително висококачествен масивен дървен материал, след което е обработва, а накрая талантиливи български дизайнери и майстори създават детските играчки с много любов.
Сравнение на продукти